Přihlášení
jméno:
heslo:


zapomenuté údaje

Úvodní stránka
Výzkum konkurenceCoral - běžné účtyCoral - uvěryVaran - spořeníbanky, pojišťovny, ...

Karty od Fio banky můžete nyní ovládat i přes iPhone

8.11.2012  |  Michal Bubák


Fio banka zpřístupnila na App Store novou verzi aplikace pro telefony s operačním systémem iOS. Upgrade aplikace nabízí klientům s vlastními kartami Fio banky možnost zobrazovat realizované karetní transakce nebo spravovat parametry karet.

Fio banka začala v červnu vydávat vlastní platební karty, které je nyní možno plně ovládat přes aplikaci Internetbanking a Smartbanking pro Android. Ode dneška k nim navíc poskytuje podporu i prostřednictvím nové verze aplikace Smartbanking pro iPhone, kde si klienti mohou zobrazovat detaily karet a nezaúčtované transakce, měnit limity nebo kartu dočasně blokovat a opět odblokovávat. Všechny aktivní funkce je třeba pro zachování bezpečnosti potvrzovat PINem používaným v rámci aplikace například i pro zasílání plateb.

„Pohodlného ovládání platebních karet a zobrazování karetních transakcí na chytrém telefonu mohou nově využít i příznivci firmy Apple. Aplikaci Fio Smartbanking chceme i v budoucnu vylepšovat, vývoj budeme směřovat k dalšímu rozšiřování funkčnosti např. o šablony platebních příkazů, k využití QR kódů nebo přizpůsobení pro tablety,“ říká k tomu Ján Franek, tiskový mluvčí Fio banky.

Dále v rubrice:
Je bezpečné přistupovat k účtu v bance ze smartphonu?

Bankovní novinky, při kterých využijete svůj smartphone

Smartbanking od ČSOB je mobilní aplikací roku ve své kategorii

Klienti ČSOB a Era protočili přes smartbanking miliardu

mBank nabízí další způsob mobilní komunikace






všechny příspěvky
Dále v rubrice

Nabídka specializovaného finančního zpravodajství - videa, rozhovory, podcasty...

Obrázek: Tisková konfernce Cvak Datově analytická společnost Scott & Rose, která provozuje specializovaný finanční portál Finparáda s vlastním zpravodajstvím nabízí videa, rozhovory, podcasty zaměřené na finanční produkty, služby a související témata z bank, penzijních, investičních společností a pojišťoven.

Nabídka prezentace pro vítěze soutěží a žebříčků Finparády.cz

Obrázek: Byznys Datově analytická společnost Scott & Rose sestavuje a aktualizuje od roku 2011 na specializovaném portále Finparáda.cz nezávislé žebříčky nejlepších finančních produktů a služeb. Ročním výsledkem žebříčků je vyhlášení Finančního produktu roku za jednotlivé produktové kategorie...

Nabídka analýzy mobilního bankovnictví

Obrázek: Mobilní telefon Nabízíme detailní analýzu a srovnání mobilního bankovnictví na trhu v ČR doplněné o mobilní aplikaci Tatra banky...

všechny příspěvky v rubrice










 






  money & business point   

 Domů   Tisk   Nápověda   Kontakt

Provozuje Scott & Rose   www.mbpoint.sk