Přihlášení
jméno:
heslo:


zapomenuté údaje

Úvodní stránka
Výzkum konkurenceCoral - běžné účtyCoral - uvěryVaran - spořeníbanky, pojišťovny, ...

Česká pojišťovna a pojišťovna Generali vytvoří největší pojišťovnu na českém trhu

20.9.2019  |  Zdeněk Bubák, zpráva ČP a Generali


Obrázek: ČP a Generali se spojíV Česku vznikne nová pojišťovna, a to spojením České pojišťovny a pojišťovny Generali. Obě pojišťovny jsou součástí celosvětově působící pojišťovací skupiny Generali, která je řízena z Itálie. Nový název pojišťovny bude Generali Česká pojišťovna. Doposud největší pojišťovnu na českém trhu - Kooperativu - tak nová pojišťovna odsune na druhou příčku.

„Díky spojení aktivit dvou silných a úspěšných pojišťoven nabídneme klientům nejširší produktové portfolio, ještě kvalitnější služby, lepší dostupnost a rychlejší likvidaci pojistných událostí,“ uvedl Luciano Cirina, generální ředitel Generali CEE Holdingu, jehož jsou obě pojišťovny od roku 2008 součástí. „Jedná se o důležitý krok v rámci celosvětové strategie Skupiny Generali. Propojením tradice lídra českého pojistného trhu se zázemím a know-how světové finanční instituce vytvoříme ještě silnější a stabilnější pojišťovnu. Upevníme tím naši významnou pozici na českém pojistném trhu. A to je pozitivní zpráva nejen pro klienty, ale také pro naše obchodní partnery,“ doplnil Luciano Cirina.

Přehled celé nabídky životního pojištění - zde
Přehled celé nabídky spořicích účtů - zde


Pojistné portfolio pojišťovny Generali se do konce roku 2019 stane součástí České pojišťovny. Ta pak ponese nový název Generali Česká pojišťovna. V současné době probíhají na toto téma nezbytná jednání s regulátorem. Pojišťovnu povede Roman Juráš, současný generální ředitel a předseda představenstva České pojišťovny.

„Chystané změny budou pro klienty obou pojišťoven znamenat další zkvalitnění poskytovaných produktů i služeb,“ komentuje transakci Roman Juráš, generální ředitel a předseda představenstva České pojišťovny a budoucí šéf Generali České pojišťovny, a dodává: „Naší jednoznačnou ambicí je stát se na českém pojistném trhu lídrem v oblasti inovací.“

Logo Generali České pojišťovny:


Logo Generali České pojišťovny

Spojením aktivit obou pojišťoven by mělo dojít k rozšíření nabídky produktů, a to nejen pro klienty z oblasti retailového pojištění, ale i pro malé, střední a velké klienty v oblasti průmyslových a podnikatelských rizik i zemědělství.

reklama

Spořicí účet + s výhodnou sazbou až 5,20 % p.a.více
Termínovaný vklad - garantovaná úroková sazba až 5,3 % p.a. u měsíčního vkladuvíce
Účet OPEN - úrok až 5,5 % p.a.více






všechny příspěvky
Dále v rubrice

Nabídka specializovaného finančního zpravodajství - videa, rozhovory, podcasty...

Obrázek: Tisková konfernce Cvak Datově analytická společnost Scott & Rose, která provozuje specializovaný finanční portál Finparáda s vlastním zpravodajstvím nabízí videa, rozhovory, podcasty zaměřené na finanční produkty, služby a související témata z bank, penzijních, investičních společností a pojišťoven.

Nabídka prezentace pro vítěze soutěží a žebříčků Finparády.cz

Obrázek: Byznys Datově analytická společnost Scott & Rose sestavuje a aktualizuje od roku 2011 na specializovaném portále Finparáda.cz nezávislé žebříčky nejlepších finančních produktů a služeb. Ročním výsledkem žebříčků je vyhlášení Finančního produktu roku za jednotlivé produktové kategorie...

všechny příspěvky v rubrice










 






  money & business point   

 Domů   Tisk   Nápověda   Kontakt

Provozuje Scott & Rose   www.mbpoint.sk