Přihlášení
jméno:
heslo:


zapomenuté údaje

Úvodní stránka
Výzkum konkurenceCoral - běžné účtyCoral - uvěryVaran - spořeníbanky, pojišťovny, ...

Srovnání běžných účtů pro studenty

13.9.2019  |  Zdeněk Bubák, Jan Bachura


Obrázek: DívkaPřinášíme vám přehled nabídek bank v oblasti běžných účtů pro studenty. V článku najdete podrobnou tabulku s mnoha parametry, charakteristickými pro studentský účet. Do přehledu byly zařazeny produkty Air Bank, České spořitelny, ČSOB, Komerční banky, Moneta Money Bank, Raiffeisenbank a UniCredit Bank.

Česká spořitelna připravila pro studenty ve věku od 15 do 17 let soutěž o 20 „mystery boxů“. Podmínkou pro zapojení se do soutěže je založení Účtu pro studenty, alespoň 1 platba kartou a vložení unikátního kódu do soutěžního příspěvku na Instagramu. Unikátní kód klient najde ve svém internetovém a mobilním bankovnictví George po spuštění soutěže, která probíhá ve dvou kolech v období od 18. 9. 2019 do 31. 10. 2019.

Česká spořitelna poskytuje klientům, kteří si po zrušení studentského účtu založí v bance standardní účet, službu Moje zdravé finance po dobu 2 let zdarma.

ČSOB nabízí klientům od 18 do 30 let v rámci marketingové akce s názvem „Cash, na co chceš s ČSOB Plus Kontem“ výhru ve výši 100 tis. Kč. Podmínkou zařazení se do soutěže je registrace na webových stránkách banky a založení běžného účtu Plus Konto (v případě, že ho klient již nevlastní). Následně v období od 12. 8. 2019 do 9. 12. 2019 probíhá každých 14 dní slosování (tj. celkem 8 losovacích kol), ve kterých výherce obdrží odměnu ve výši 100 tis. Kč.

Komerční banka přišla s akční nabídkou, v rámci níž může klient získat celkový bonus ve výši až 700 Kč. V případě, že si klient v období od 1. 9. 2019 do 31. 10. 2019 založí studentský účet G2.2, získá bonus ve výši 350 Kč (podmínka je aktivní účet, tj. účet, na kterém proběhla alespoň jedna bankovní operace – např. příchozí platba). Další bonus ve výši 350 Kč klient získá při předložení platné ISIC karty. Akce je určena pouze pro nové klienty.

Žebříček s nejlepšími osobními účty podle odborníků - zde
Kalkulačka Vám odpoví, která banka nabízí účet s nejnižšími poplatky - zde


Následující tabulka srovnává běžné účty pro studenty u vybraných bank na českém trhu:


Studentské účty 9/2019 - Tabulka 1
Autor: Finparáda.cz
* u Air Bank se nejedná přímo o studentský účet
** provedení alespoň 3 odchozích transakcí  za měsíc (včetně výběrů z bankomatu či plateb platební kartou)
== Pro zvětšení klikněte na obrázek ==

Studentské účty 9/2019 - Tabulka 2
Autor: Finparáda.cz
== Pro zvětšení klikněte na obrázek ==


reklama

Spořicí účet + s výhodnou sazbou až 5,20 % p.a.více
Stavební spoření od Buřinky - dvojnásobná státní podpora na 5 let, sjednání zdarma a bonus za vklad až 8 500 Kčvíce
Účet OPEN - úrok až 5,5 % p.a.více







všechny příspěvky
Dále v rubrice

Nabídka specializovaného finančního zpravodajství - videa, rozhovory, podcasty...

Obrázek: Tisková konfernce Cvak Datově analytická společnost Scott & Rose, která provozuje specializovaný finanční portál Finparáda s vlastním zpravodajstvím nabízí videa, rozhovory, podcasty zaměřené na finanční produkty, služby a související témata z bank, penzijních, investičních společností a pojišťoven.

Nabídka prezentace pro vítěze soutěží a žebříčků Finparády.cz

Obrázek: Byznys Datově analytická společnost Scott & Rose sestavuje a aktualizuje od roku 2011 na specializovaném portále Finparáda.cz nezávislé žebříčky nejlepších finančních produktů a služeb. Ročním výsledkem žebříčků je vyhlášení Finančního produktu roku za jednotlivé produktové kategorie...

Nabídka analýzy mobilního bankovnictví

Obrázek: Mobilní telefon Nabízíme detailní analýzu a srovnání mobilního bankovnictví na trhu v ČR doplněné o mobilní aplikaci Tatra banky...

všechny příspěvky v rubrice










 






  money & business point   

 Domů   Tisk   Nápověda   Kontakt

Provozuje Scott & Rose   www.mbpoint.sk