Přihlášení
jméno:
heslo:


zapomenuté údaje

Úvodní stránka
Výzkum konkurenceCoral - běžné účtyCoral - uvěryVaran - spořeníbanky, pojišťovny, ...

Banka CREDITAS nově začala nabízet hypotéky. Počet klientů zvýšila na 80 tisíc

4.9.2019  |  Zdeněk Bubák, zpráva Banky CREDITAS


Obrázek: Banka CreditasBanka CREDITAS od září rozšířila nabídku retailových produktů o hypoteční úvěry. Banka se zaměřila na rychlost celého procesu vyřízení úvěru. Úroková sazba začíná na 2,57 % ročně. Klient si může zvolit pojištění podle svých preferencí.  

„Předchozí dva roky byly ve znamení dynamického růstu počtu klientů, z dvaceti tisíc v roce 2017 jsme se dostali na současných osmdesát tisíc. Těžiště zájmu u retailu je ve zhodnocování prostředků a v transakcích, kde jsme dosud i nejvíce inovovali. Nicméně chceme nabídku postupně rozšiřovat i do úvěrů, proto jsme nyní zavedli hypotéky a připravujeme další nové produkty,“ říká ředitelka retailového bankovnictví Věra Pavlišová.

Obrázek: Dům
Ilustrační obrázek
Zdroj: Banka CREDITAS
 
Banka CREDITAS poskytuje hypotéky s pevnou úrokovou sazbou, jíž si lze zafixovat na 3, 5, 7 nebo 10 let. Výše úvěru může dosahovat až 80 % hodnoty zastavené nemovitosti s tím, že úvěr může být zajištěn i více nemovitostmi. Kromě hypotéky na vlastní bydlení je v nabídce i hypotéka na investici, kdy se zakoupená nemovitost využívá k pronájmu, a také tzv. americká hypotéka, což je neúčelový úvěr zajištěný nemovitostí.

Klient může kdykoli hypoteční úvěr splatit, případně vložit mimořádnou splátku, a to zdarma, bez sankcí či poplatků. Úvěr je splácen z běžného účtu vedeného u Banky CREDITAS. Vedení účtu je zdarma.

Kalkulačka Vám najde nejvýhodnější hypotéku - zde
Kalkulačka spotřebitelských úvěrů, nejvýhodnější bankovní půjčky - zde


Z ostatních produktů Banky CREDITAS je možné zmínit Spořicí účet plus, který nabízí v současnosti úročení až 2 % p.a., jako jedna z mála bank na trhu dokonce úročí i vklady na běžném účtu Richee, kde je úrok 1,5 % p.a. pro část vkladu do 300 tisíc korun. Portfolio produktů banka nedávno rozšířila také o investice.

Srovnání hypotek od všech bank najdete zde





všechny příspěvky
Dále v rubrice

Nabídka specializovaného finančního zpravodajství - videa, rozhovory, podcasty...

Obrázek: Tisková konfernce Cvak Datově analytická společnost Scott & Rose, která provozuje specializovaný finanční portál Finparáda s vlastním zpravodajstvím nabízí videa, rozhovory, podcasty zaměřené na finanční produkty, služby a související témata z bank, penzijních, investičních společností a pojišťoven.

Nabídka prezentace pro vítěze soutěží a žebříčků Finparády.cz

Obrázek: Byznys Datově analytická společnost Scott & Rose sestavuje a aktualizuje od roku 2011 na specializovaném portále Finparáda.cz nezávislé žebříčky nejlepších finančních produktů a služeb. Ročním výsledkem žebříčků je vyhlášení Finančního produktu roku za jednotlivé produktové kategorie...

všechny příspěvky v rubrice










 






  money & business point   

 Domů   Tisk   Nápověda   Kontakt

Provozuje Scott & Rose   www.mbpoint.sk