Přihlášení
jméno:
heslo:


zapomenuté údaje

Úvodní stránka
Výzkum konkurenceCoral - běžné účtyCoral - uvěryVaran - spořeníbanky, pojišťovny, ...

Zuno Bank s novou aplikací pro mobilní telefony

15.11.2012  |  Zdeněk Bubák


Zuno Bank přichází s bankovnictvím pro chytré mobilní telefony. Nabídla nám ukázku jednotlivých obrazovek a funkcí, které bychom rádi předvedli také Vám. Aplikace je určena jak pro majitele smartphonů iPhone, tak pro vlastníky mobilních telefonů s operačním systémem Android, a je ke stažení na obvyklých místech, a to v appstore nebo v googleplay.




Přehled obrazovek nového mobilního bankovnictví od Zuno Bank


     
Na obrazovce vpravo výše vidíte nahoře zůstatek na účtu, pod tím grafický vývoj prostředků a dole posledních 5 transakcí.

     
Na formuláři nové platby je uveden nahoře zůstatek na účtě, abyste měli své prostředky pod kontrolou i při odesílání platby. Pod ním vyplníte číslo účtu adresáta platby, kód banky a odesílanou sumu peněz.

     
Fakturu nebo složenku zaplatíte pomocí skeneru ve svém fotoaparátu, neboli ofocením dokumentu. Naskenované údaje se převedou do formuláře.

     
Pomocí mobilní aplikace můžete v blízkém okolí hledat nejbližší bankomaty.

     
I k tomu, abyste se stali klientem banky, Vám pomůže mobilní aplikace, a to například i při skenování občanského průkazu nebo jiného identifikačního prostředku.
Zdroj obrázků: Zuno Bank

 Fotogalerie

 Zobrazit fotogalerii






všechny příspěvky
Dále v rubrice

Nabídka specializovaného finančního zpravodajství - videa, rozhovory, podcasty...

Obrázek: Tisková konfernce Cvak Datově analytická společnost Scott & Rose, která provozuje specializovaný finanční portál Finparáda s vlastním zpravodajstvím nabízí videa, rozhovory, podcasty zaměřené na finanční produkty, služby a související témata z bank, penzijních, investičních společností a pojišťoven.

Nabídka prezentace pro vítěze soutěží a žebříčků Finparády.cz

Obrázek: Byznys Datově analytická společnost Scott & Rose sestavuje a aktualizuje od roku 2011 na specializovaném portále Finparáda.cz nezávislé žebříčky nejlepších finančních produktů a služeb. Ročním výsledkem žebříčků je vyhlášení Finančního produktu roku za jednotlivé produktové kategorie...

Nabídka analýzy mobilního bankovnictví

Obrázek: Mobilní telefon Nabízíme detailní analýzu a srovnání mobilního bankovnictví na trhu v ČR doplněné o mobilní aplikaci Tatra banky...

všechny příspěvky v rubrice










 






  money & business point   

 Domů   Tisk   Nápověda   Kontakt

Provozuje Scott & Rose   www.mbpoint.sk